Blogg

Blog

Uncategorized

VOOV Stockholm söker just nu flera jourhemskontroller/transportörer

Har du körkort och tillgång till bil? Tycker du om djur och är flexibel?

Då kanske du är den vi letar efter!

VOOV Stockholm söker nu nya jourhemskontrollanter/transportörer. Rollen innebär kontroll av våra jourhem och att transportera djuren till jourhemmen vid en placering.

Sprid gärna detta vidare om du känner någon som skulle passa bra för denna viktiga del av vårt arbete.

Klicka på länken nedan för mer information om rollen samt hur du lämnar intresseanmälan.

https://www.volontarbyran.org/voov-stockholm/jourhemskontrollantertransportorer-till-voov-stockholm-hjalp-valdsutsatta-och-deras-0?fbclid=IwAR24ZQ6PcTO0aHn6Hx7vIEVDAtGPCXNufbTK96xb-_O3im_bB7yPFLS2vHk

Känner du att den här rollen inte är för dig men ändå vill vara en del utav vår organisation och hjälpa den framåt? Du kanske är en stjärna på sociala medier eller är duktig på att prata med människor, eller har någon annan egenskap som du tror kan hjälpa oss. Då kan du alltid skicka en intresseanmälan via länken nedan.

https://forms.gle/wo9T2u8FBzJiL6vC8

Uncategorized

Årsmöte VOOV Stockholm 25/3

Den 25 mars är det dags för VOOV Stockholms årsmöte som i år, på grund av den rådande situationen, såklart hålls digitalt. Kallelse med mer information kommer att gå ut till ordinarie medlemmar senast två veckor innan.

För den som vill delta på årsmötet, men ännu inte är medlem, finns det fortfarande möjlighet att betala in årsavgiften och bli det. För att bli ordinarie medlem ansöker du genom att kontakta oss via mail på medlemvoovstockholm@gmail.com

Medlemsavgiften för ordinarie medlemskap i VOOV Stockholm är valfri summa mellan 100-500 kronor/kalenderår.